Nieuws

asv Dronten maakt zonder al te goed te spelen gehakt van SVL '67

asv Dronten nam het gisteren op tegen het geplaagde SVL '67 van trainer Meloudi Zaki. Na een gesprek afgelopen week met het bestuur, besloot Zaki door te gaan als trainer, maar op het veld bleek er nog weinig van nieuw elan. Hicham Ziyech, oude bekende uit Dronten, had de aanvoerdersband om gekregen en hij is degene, die het team op sleeptouw moest gaan nemen. 

Bij asv Dronten mocht Rik Breemhaar als aanvoerder weer zijn opwachting maken. Hij zal de komende wedstrijden waarschijnlijk mogen blijven staan, omdat Sean Stenekes na de rode kaart van vorige week 3 wedstrijden moet gaan toekijken. Erg zuur, omdat hij net zijn plek in het eerste elftal leek te hebben gevonden.

asv Dronten begon wat gezapig aan de wedstrijd en alleen Willem Jelle Bos leek er echt zin in te hebben, met zijn acties aan de rechterkant stichtte hij behoorlijk wat gevaar, maar regelmatig hield hij de bal te lang bij zich. 

Het was in de 12e minuut Yordi Schols (die een goeie wedstrijd speelde) die goed doorging op rechts, hij legde de bal voor en Martijn Timmer kon knap binnentikken. Hierna was het zelfs SVL '67 die wat meer de overhand kreeg en zelfs een aantal goede kansen kreeg, keeper Alex Bindenga bleek scherp te zijn en verrichtte een aantal knappe reddingen. Na bijna een half uur spelen kwam de 0-2 op het bord. Het was opnieuw Yordi Schols in de rol van aangever, hij legde de bal uit een vrije trap op het hoofd van Willem Jelle Bos, die mooi binnenkopte! Dezelfde Bos werd vlak voor rust weggestuurd door Kelson Raven en hij rondde opnieuw prima af! Dit was voor Bos zijn laatste wapenfeit, want trainer Schaap bracht Jeroen van der Meer in de rust in het veld ten faveure van Willem Jelle Bos. 
Hierbij mag gesproken worden over een gouden wissel, want nog geen minuut na de thee bracht hij met de eerste van zijn drie treffers de stand op 0-4! De 0-5 kwam op naam van Yordi Schols, al mag gezegd, dat 'de man van de wedstrijd' (gekozen door SVL '67) er niet goed uit zag bij zijn schot. Hierna ging het hard, de 0-6 en 0-7, waarna hij nog een vervelende tik na kreeg, kwamen ook op naam van Jeroen van der Meer en de eindstand werd op het bord gezet door invaller Frank Damman!

Een prima overwinning, waarbij asv Dronten knap uit de duels bleef en zich heel zakelijk naar een overwinning toe speelde! Hopelijk dat de Drontenaren zich na deze overwinning niet te rijk hebben gerekend, want de tegenstand zal volgende week van een andere aard zijn, als de Valleivogels in Dronten op bezoek komen. 

 

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

* verplicht
 

Contact

Educalaan 29

8251 GC Dronten

 

T 0321-31 2171

Naar het contactformulier >>>