Nieuws

asv Dronten neemt het op tegen het geplaagde SV Lelystad '67

asv Dronten neemt het morgen op tegen het geplaagde SV Lelystad '67 van (gemeente) Drontenaar Meloudi Zaki.
Zaki is niet te benijden. Na alle onrust van afgelopen zomer, vertrokken er een hele hoop spelers, met name richting stadgenoot Unicum en met een uitgedunde selectie probeert men het hoofd boven water te houden. Dat dit (nog) niet lukt blijkt uit de cijfers. 2 wedstrijden gespeeld, 0 punten, 1 doelpunt voor en 21 tegen.

Wil SVL niet nu al het lelijke eendje van de 2e klasse worden, dan zal het zaterdag wat moeten laten zien en dat moet dan gebeuren tegen asv Dronten.

asv Dronten kwam de 1e competitiewedstrijd heel goed weg, door in de 95e minuut de winnende treffer te maken tegen FC Dinxperlo, maar gaf de overwinning geen vervolg. In Renswoude maakten beide partijen er een matige en saaie wedstrijd van en wisten ook beiden niet te scoren. 
Het enige venijn zat 'm in de staart, waar Sean Stenekes moest inrukken met direct rood, hij is dan ook geschorst. En de spits van Renswoude had de held van de dag kunnen worden, maar hij miste in kansrijke positie, vlak voor het einde van de wedstrijd. 

asv Dronten hoopt natuurlijk met de winst uit Lelystad te vertrekken en zo het Zaki en zijn mannen nog moeilijker te maken.
Of er van een echte derbysfeer sprake zal zijn, moet zaterdag blijken. 

De wedstrijd op sportpark Langezand begint zaterdag 5 oktober om 14:30 uur. 

 

Inschrijven nieuwsbrief

* verplicht
 

Contact

Educalaan 29

8251 GC Dronten

 

T 0321-31 2171

Naar het contactformulier >>>