Nieuws

Gezelligheid tijdens DV Trading voetbalkampen

Twee weekenden was het feest op het park. De jongste jeugd genoot van de DV Trading voetbalkampen. Je jongens en meisjes Onder 8 en Onder 9 verzamelden vrijdagmiddag 28 juni bij De Spil. In teams gingen ze aan de slag onder leiding van de kanjers van onder meer het eerste elftal. Veel plezier op en om het veld. Na het eten ging iedereen naar huis om de volgende ochtend weer op tijd te verzamelen voor weer een gezellige voetbaldag. Het voetbalkamp werd afgesloten met waterspelletjes. 

De jongens en meisjes Onder 10 tot en met Onder 13 genoten afgelopen weekend van hun DV Trading voetbalkamp. Ook nu stond de jeugd onder leiding van enthousiaste vrijwilligers van onder meer het eerste elftal en het tweede dameselftal. Na een gezellige dag die afgesloten werd met levend stratego en een disco dook iedereen zijn tent in voor een korte nacht. Zaterdagmorgen stond er een heerlijk ontbijt klaar zodat de voetbalkanjers met een volle maag aan dag 2 konden beginnen. Deze bleek net zo gezellig als de eerste dag.

Dank aan alle sponsoren die dit geweldige kamp hebben mogelijk gemaakt. En dank je wel vrijwilligers die zich weer belangeloos hebben ingezet tijdens deze twee gezellige weekenden voor de jeugd.