Nieuws

Voorlopige teamindelingen seizoen 2019/2020

Hierbij de voorlopige teamindelingen van alle jeugdteams binnen asv Dronten voor het seizoen 2019/2020. Deze indelingen zijn voorlopig, omdat er altijd nog aan- en afmeldingen kunnen volgen. Hierdoor kunnen er nog mogelijke mutaties ontstaan.    

Mede aan de hand van de adviesgesprekken tussen de huidige trainers, leiders, leeftijdscoördinatoren en de technische commissie jeugd zijn deze indelingen zorgvuldig en weloverwogen tot stand gekomen. Daarnaast zijn er redelijk wat jeugdteams met het verzoek gekomen om het team bij elkaar te houden. Dit verzoek is bij veel teams gehonoreerd.  

Er is zoveel als mogelijk invulling gegeven aan de wensen van trainers, leiders, ouders en spelers m.b.t. de indelingen, maar dit zal helaas niet in alle gevallen gelukt zijn. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Mocht het zo zijn dat er een naam niet op de lijst staat, dan uiteraard onze welgemeende excuses. Neem direct even contact met ons op via onderstaand e-mailadres.


Op dit moment heeft helaas nog niet elk jeugdteam een trainer/leider, dus hierbij een dringende oproep!    

Mochten er nog vragen c.q. opmerkingen zijn over bovenstaande óf wilt u zich als trainer/leider koppelen aan een jeugdteam, neem dan contact op met Wilko Braam (hoofd jeugdopleiding) en stuur hiervoor een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 1. asv Dronten JO8
 2. asv Dronten JO9
 3. asv Dronten JO10
 4. asv Dronten JO11
 5. asv Dronten JO12
 6. asv Dronten JO13
 7. asv Dronten JO14
 8. asv Dronten JO15
 9. asv Dronten JO17
 10. asv Dronten JO19
 11. asv Dronten MO11 - MO17


technische commissie jeugd asv Dronten

Inschrijven nieuwsbrief

* verplicht
 

Contact

Educalaan 29

8251 GC Dronten

 

T 0321-31 2171

Naar het contactformulier >>>