Nieuws

Zomerstop burgemeester Dekker sportpark

Vanaf 29 juni sluiten we de hekken van ons sportpark. Dit betekent dat er dan niet meer getraind en/of gevoetbald kan worden. Het jaarlijks groot onderhoud van de grasvelden gaat na 22 juni van start. Trainen/oefenwedstrijden kan dan alleen nog 1 week op een van de 3 kunstgrasvelden. Om er zeker van te zijn dat de grasvelden (wedstrijd- en trainingsvelden) er na de zomer er weer goed bij liggen, is het noodzakelijk om deze 6-8 weken rust te geven.

Vanaf 12 augustus kan er weer getraind worden op de kunstgrasvelden door alle teams. De vaste locaties zijn dan waarschijnlijk nog niet aangewezen en dienen de trainers in overleg met elkaar te communiceren wie en waar er getraind wordt.

De kantine, bestuurskamer, het wedstrijdsecretariaat en Box 3 zijn alleen in overleg te gebruiken. Vraag dit aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij vragen met klem om die rustperiode te respecteren en niet tegen de afspraken in toch eerder te gaan trainen.

Start zomerstop:

  • Vanaf 29 juni 2019 (alle teams)

Aanvang training nieuwe seizoen:

  • Aanvang trainingen selectieteams en overige teams: vanaf maandag 12 augustus 2019

Gert Jan Harpe/Wilko Braam

Inschrijven nieuwsbrief

* verplicht
 

Contact

Educalaan 29

8251 GC Dronten

 

T 0321-31 2171

Naar het contactformulier >>>