Nieuws

asv Dronten is goed gestart aan de competitie. Er werd al 3 x gewonnen en 1x gelijk gespeeld. Alleen vv Unicum en Batavia uit Lelystad deden het beter met 4 winstpartijen. Daarom is het zaak, dat asv Dronten de aansluiting houdt bij de Lelystedelingen. 

Dat moet gebeuren in Westervoort tegen AVW '66. De ploeg uit Westervoort werd in het seizoen 17-18  kampioen in de 3e klasse en vorig jaar deed het ook heel goed mee in de 2e klasse, het team werd 3e. Daarmee was er hoop, dat er dit jaar misschien een stap richting promotie gezet kon worden, maar voorlopig moet AVW even een pas op de plaats maken. De ploeg vindt zichzelf terug op de 11e plaats met 2 punten uit 4 wedstrijden.
Dat maakt wel, dat AVW zaterdag thuis zal willen laten zien, wat het in huis heeft, dus asv Dronten is gewaarschuwd, gemakzucht kan dodelijk zijn!

Dan de Drontenaren. Helaas sluipen er wat blessures het elftal binnen. Cedric Oosterloo moet de wedstrijd van zaterdag aan zich voorbij laten gaan, net als Dirk van Driest, die er voorlopig nog niet bij is, daarnaast zit Sean Stenekes zijn laatste wedstrijd schorsing uit en kwam ook Yordi Schols aansluiten bij het clubje geblesseerden. Een echte aderlating voor de ploeg van Wim Schaap, want Yordi heeft zich in korte tijd erg belangrijk gemaakt voor het elftal. 

Door al deze afwezigen, mogen er twee jongen van -19 zich melden bij de selectie, hopelijk, dat zij voor wat nieuw elan en frisheid kunnen zorgen, naast de jongens, die het tot nu toe al heel goed doen!

De wedstrijd in Westervoort vangt om half 3 aan. 

De bus vertrekt om uiterlijk 12 uur richting Westervoort. Wilt u mee, laat het dan even weten aan Roelof Bakker (06-11324168) of Lloyd Meyboom (06-54306687)

asv Dronten organiseert op zaterdag 20 juni 2020 het AxFlow jeugdtoernooi voor mini’s, MO11 en JO8 tot en met JO12 op het burgemeester Dekker Sportpark in Dronten. Ook dit jaar mogen wij ons gelukkig prijzen met sponsor AxFlow, die het mede mogelijk maakt dit toernooi te organiseren. Tijdens het toernooi staat plezier maken voorop. Winnen is leuk, maar de inzet van ieder team wordt beloond. Wij vinden het leuk om u op dit toernooi te mogen ontvangen.

Het toernooi kan uitstekend gebruikt worden als seizoensafsluiting, maar ook om nieuwe selecties alvast aan elkaar te laten wennen. Voor alle deelnemende teams is er een beker en alle spelers krijgen een leuke attentie mee naar huis. 

De inschrijving voor het toernooi is vanaf heden geopend en sluit op 30 mei 2020. Vanwege de grote belangstelling hebben we vorig jaar teams moeten teleurstellen, schrijf u daarom snel in. Inschrijven kan heel eenvoudig door via de volgende link het inschrijfformulier in te vullen. 

Zodra u zich heeft aangemeld ontvangt u van ons een bevestiging van uw deelname. Uiterlijk een week voor het toernooi ontvangt u informatie over onder andere aanvangstijden, speelschema en tegenstanders.

Programma*

  • 8.30-12.00 uur: mini’s (leeftijd tot en met 6 jaar), JO8, JO9 en JO10
  • 13.00-17.00 uur: MO 11, JO11 en JO12

Mocht u vragen hebben dan kunt u zich wenden tot de toernooicommissie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Graag tot ziens op 20 juni 2020! 

Wil jij een nieuw trainingspak? Of een vergoeding om samen met je team iets leuks te gaan doen? Dan is dit je kans! Samen met je team kun je nu aan de slag om zwerfafval op te ruimen in de herfstvakantie.
 
De gemeente Dronten heeft besloten om de PMD zakken gratis beschikbaar te stellen op diverse locaties. Dit betekent dat jullie deze niet meer huis-aan-huis hoeven te verstrekken.
 
asv Dronten kreeg hier een vergoeding voor en diverse teams gingen dan ook jaarlijks voor de vergoeding van de gemeente Dronten aan de slag.
 
Er is nu iets nieuws bedacht… Jij kunt je opgeven of samen met je voetbalvrienden of misschien wel je hele team om in de herfstvakantie een paar uurtjes zwerfafval op te ruimen. Uiteraard wordt er voor knijpers, handschoenen en vuilniszakken gezorgd.
 
Als het jou lukt om in de week van 19 tot en met 27 oktober mee te helpen om Dronten zwerfafval-vrij-er te maken dan zorgen wij als vereniging voor of een nieuw asv Dronten trainingspak óf een vergoeding voor je hele team. Voor het krijgen van een vergoeding moet natuurlijk wel iedereen meedoen ;) 
 
Let op, snel reageren is belangrijk! Geef je naam op voor vrijdag 18 oktober en geef aan op welke dag tussen 19 en 27 oktober 2019 jij of jullie willen meehelpen aan dit mooie initiatief. Stuur je naam en team naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Deelnemen kan vanaf JO12. 
 
Groet, Marcel Hanswijk
bestuurslid breedtesport asv Dronten

Respect voor elkaar. Het bestuur vraagt uw aandacht!

Voor onze vereniging is het van het grootste belang dat alle voetballers kunnen spelen in een veilig sportklimaat. Dit betekent dat wij respectvol met elkaar omgaan, binnen en buiten de lijnen. Iedereen hoort zich thuis te voelen bij onze mooie vereniging asv Dronten.

Tijdens een jeugdwedstrijd van afgelopen zaterdag bleek dat sommige volwassenen hun emotie duidelijk niet onder controle hadden en negatief van zich lieten horen. Voorbeeldgedrag begint bij onszelf en juist daarom vragen wij u om nog eens stil te staan bij de belangrijkste reden waarom u met u zoon of dochter naar de velden komt; het plezier dat wij onze kinderen willen laten beleven. De coaching wordt gedaan door leiders en trainers en de wedstrijdleiding is toebedeeld aan de scheidsrechter. Dit is wat wij samen hebben afgesproken.

U bent supporter, enthousiast en positief. U bent verantwoordelijk voor het feest dat voetbal hoort te zijn.

Dank u wel.


Het bestuur van asv Dronten

Donderdagavond heeft asv Dronten de plezierige samenwerking met Rac Reclame en Grafico Adnima onderstreept met een mooie verlenging. Ook de aankomende drie seizoenen zorgen Sigrid Vlak van Grafico Adnima en Henk van de Kolk van Rac Reclame voor de kwalitatieve sponsoruitingen op ons mooie sportpark. 

asv Dronten is zeer verheugd deze organisaties aan de vereniging te binden. Op de foto van links naar rechts, Sigrid Vlak eigenaar Grafico Adnima, John van der Wel bestuurder commerciële zaken en Henk van de Kolk van Rac Reclame.

Fijn dat jullie weer hebben getekend, namens asv Dronten bedankt!

 

Inschrijven nieuwsbrief

* verplicht
 

Contact

Educalaan 29

8251 GC Dronten

 

T 0321-31 2171

Naar het contactformulier >>>