Nieuws

Hierbij de voorlopige teamindelingen van alle jeugdteams uit de Onderbouw (JO8 tot en met JO12) en de Middenbouw (JO13 tot en met JO15) binnen asv Dronten voor het seizoen 2019/2020. Deze indelingen zijn voorlopig, omdat er altijd nog aan- en afmeldingen kunnen volgen. Hierdoor kunnen er nog mogelijke mutaties ontstaan.    

Mede aan de hand van de adviesgesprekken tussen de huidige trainers, leiders, leeftijdscoördinatoren en de technische commissie jeugd zijn deze indelingen zorgvuldig en weloverwogen tot stand gekomen. Daarnaast zijn er redelijk wat jeugdteams met het verzoek gekomen om het team bij elkaar te houden. Dit verzoek is bij veel teams gehonoreerd.  

Er is zoveel als mogelijk invulling gegeven aan de wensen van trainers, leiders, ouders en spelers met betrekking tot de indelingen, maar dit zal helaas niet in alle gevallen gelukt zijn. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Mocht het zo zijn dat er een naam niet op de lijst staat, dan uiteraard onze welgemeende excuses. Neem direct even contact met ons op via onderstaand e-mailadres.

Op dit moment heeft helaas nog niet elk jeugdteam een trainer/leider, dus hierbij een dringende oproep!    

Mochten er nog vragen c.q. opmerkingen zijn over bovenstaande óf wilt u zich als trainer/leider koppelen aan een jeugdteam, neem dan contact op met Wilko Braam (hoofd jeugdopleiding) en stuur hiervoor een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Jammer genoeg zitten er in de nieuwe voorlopige teamindelingen van de Bovenbouw (JO17 en JO19) nog teveel haken en ogen om deze ook al te kunnen publiceren. Er volgt volgende week nogmaals een overleg tussen de leeftijdscoördinatoren en de technische commissie jeugd om ook deze indelingen compleet te maken. Daarnaast krijgen de nieuwe meidenteams ook een eigen tabblad. Graag nog even geduld hiervoor.

 1. asv Dronten JO8
 2. asv Dronten JO9
 3. asv Dronten JO10
 4. asv Dronten JO11
 5. asv Dronten JO12
 6. asv Dronten JO13
 7. asv Dronten JO14
 8. asv Dronten JO15

Technische Commissie Jeugd asv Dronten

Het 1e elftal is op zoek naar een vaste assistent-scheidsrechter die tijdens de competitie- en oefenwedstrijden het vlaggen bij het 1e elftal op zich wil nemen. Wij zijn op zoek naar een vlaggenist die naar eer en geweten vlagt. Fouten maken doen we allemaal maar het moet niet zo zijn dat de assistent-scheidsrechter na afloop van de wedstrijd het onderwerp van gesprek is.
 
Ook is het 1e elftal op zoek naar een 'materiaalman/-vrouw' die tijdens de trainingen en wedstrijden zorg draagt voor een goede organisatie met betrekking tot het materiaal en daar waar nodig de teammanager(s) ondersteunt. Samen zorgen jullie er voor dat asv Dronten op een waardige manier wordt gepresenteerd bij asv Dronten en op bezoek bij andere clubs.
 
Zie jij het zitten om als vaste onderdeel deel uit te maken van het 1e elftal? Of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Martin Steffens via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Spelers en begeleiding willen er samen met jou volgend seizoen een prettig, sportief en hopelijk succesvol seizoen van te maken. 
 

asv Dronten is voor het nieuwe seizoen op zoek naar een trainer die wil helpen het vrouwenvoetbal verder te ontwikkelen. Vrouwen 1 speelde afgelopen seizoen in de 4e klasse. 

 

Wil jij deze enthousiaste groep dames wekelijks trainen? Neem dan contact op met Daniëlla van der Hoek via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het enthousiaste G-team van asv Dronten zoekt een nieuwe trainer. Onze jongens en meisjes van 6 tot 19 jaar zoeken iemand met enthousiasme, geduld die in kan spelen op verschillende niveaus binnen het team.

 

Het G-team traint iedere dinsdag van 18.00 tot 19.00 uur. Het G-team houdt van leuke, afwisselende trainingen. Het gaat natuurlijk om een groep kinderen die ‘net even anders’ is.

 

De nieuwe trainer krijgt ondersteuning van 'assistent trainers' zodat de kinderen goed begeleid worden.

 

Wil je meer weten? Bel met Marcel Hanswijk voor meer informatie, 06 11 42 18 77.

Bericht voor leiders en trainers.


Het voetbalseizoen zit er weer bijna op. Traditiegetrouw nemen we dan weer de aan teams verstrekte spullen in (shirts, hesjes, ballen, bidons, eventueel inloop-shirts, coachjassen, trainingspakken en tassen).

Hiervoor hebben we de volgende momenten voor jeugdteams gepland. Senioren kunnen op één van deze momenten komen.

 • JO8, JO9 en JO10: maandag 24 juni tussen 19.00 en 20.30 uur
 • JO11, JO12, JO13, MO11 en MO13: dinsdag 25 juni tussen 19.00 en 20.30 uur
 • JO15, JO17, JO19, MO15 en MO17: woensdag 26 juni tussen 19.00 en 20.30 uur

Probeer zoveel als mogelijk op het voor jouw team aangegeven moment te komen zodat de drukte gespreid wordt. Mocht je echt niet kunnen, komt dan op één van de andere geplande momenten.

 

Uiteraard volledig overbodig om te melden: maar zorg alsjeblieft dat de spullen schoon en netjes (opgevouwen) ingeleverd worden. Geef tijdens het inleveren door als er zaken ontbreken of stuk zijn. Dan kunnen we dat voor het volgende seizoen in orde maken.

Inschrijven nieuwsbrief

* verplicht
 

Contact

Educalaan 29

8251 GC Dronten

 

T 0321-31 2171

Naar het contactformulier >>>